[rev_slider_vc alias=”homepage”]
Form articulated Helle Hove

‘Form articulated’ – new translation

My paper ‘Formsprog’ from 2010 has been translated to english: ‘Form articulated: Communicating form experiences in design’. Find it here https://adk.elsevierpure.com/en/publications/formsprog-formidling-af-designerens-formgivningserfaringer. The good old danish version: ‘Formsprog – Formidling af designerens formgivningserfaringer’ is still here: https://adk.elsevierpure.com/da/publications/formsprog-formidling-af-designerens-formgivningserfaringer.

_DSC8805_w

Værkdinverden-prisen til HjertemiX

“Det er et stærkt og meget rørende kunstværk og det er virkelig godt tænkt…” Det er med stolthed og glæde, at jeg kan fortælle, at HjertemiX blev vinderen af Værkdinverden-prisen. Juryen udtaler: “Kunstværket HjertemiX i tunnelen berører noget essentielt menneskeligt og følelsesfuldt. En tunnel er som sted forbundet med bevægelsen gennem noget mørkt og ubehageligt.…

2018-09-13 20.29.30_w

Sandstunder

Forleden havde jeg for første gang gæster i værkstedet til en Sandstund. Det var en gave for mig, at kunne dele min fascination af sandet og det betyder, at jeg nu åbner værkstedet for sandstunder for grupper.